Saturday, August 6, 2011

CATATAN NIZAM SANI


Assalamualaikum dan hye!

fffuuuhhh! akhirnya berjaya gak aku beli blook nizam sani ni. bagai nak giler aku tunggu gaji dan hampir meroyan bila dia kata buku kat tangan dia dah abis. well, salah satu sebab aku beli blook ni ialah aku malas nak klik kat catatan lama kat blog dia tu. aku taknak review banyak sebab apa yang aku nak citerkan ialah sama dengan aku review blog dia dulu. dan! buku ni memang sesuai untuk org yang tak suke membaca sebab sangat la ringkas and tak payah susah2 nak pikir pe maksud yg dia nak sampaikan. yet,kalau korang baca blook ni sampai ke patah kata terakhir, korang akan cakap nizam ni seorang yang SANGAT PELUPA, CINTAKAN KENTAKI & SUKE MAKAN WESTERN FOOD. dan semakin penting, senyuman akan pasti terukir tatkala membaca tiap2 entri yg ada.

3/5


4 comments:

shandye. said...

aku usung buku ni merata dalam backpack aku.

masa tgh tunggu bas boleh baca ulang-ulang sebab kelakar sangat.

ngee...

nizamsani said...

jadi, bila nak belanja kentaki ni. hehe.

shandye, jangan bawa ke masjid sudahlah.hehe.

SUDUT MATA SAYA said...

abg nizam : ala..usm-upsi xjauh kan.. kt jmp la kat mne2.. hehe...

solomolo said...

buku ni best !!!~

 
SUDUT MATA SAYA - Free Blogger Templates, Free Wordpress Themes - by Templates para novo blogger HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords