Monday, July 18, 2011

nizamsani

terima kasih untuk nizamsani.

Assalamualaikum dan hye kawan2!

nak review satu blog baru. blog bernama nizamsani. aku jumpa blog pun sebab dia jumpa blog aku dulu. dia follow blog aku (kalau tak silaplah) lepas baca entri KLAB. aku ada nampak dia mase pegi KLAB dulu tapi dia tak nampak aku (kot?). ye lah, ramai sangat orang. haha. ok, apa yang menarik pasal blog ni? jujur aku cakap, masa aku mula2 follow blog dia, aku tak berapa nak tangkap sangat dengan blog dia. aku just baca gitu2 je. sebab pendek sangat. mungkin sebab kegagahan otak yang lemah untuk menangkap apa yang tersirat. then, aku terbaca review blook dia oleh shandye. yes, aku review tu buat aku baca balik blog dia sampai entri 1.1.2011, sebab aku memang tingin beno nak beli blook dia tapi lum kesempatan lagi. dengan itu, aku baca balik entri2 dia. mula2 aku agak panas sebab aku kena sentiasa klik kat catatan lama due to dia tak letak arkib. bila aku baca, baru aku faham apa maksud shandye. entri individu yang bekerja di upsi ni begitu dekat dengan kita sebab citer pasal life dia sendiri tapi diekspresikan dengan patah kata yang ringkas dan kadang kala takde kata langsung. bila dah baca dengan teliti, ada mesej nak diberitahu, ada sifat yang didedahkan dan ada senyuman yang terukir diakhir pembacaan. ya,senyuman dan kadang kala tawa kecil. benda ni yang penting. maka, inilah puncanya nizamsani ada lebih 600 pengikut. no doubt why! do read people his blog!

3/5.

2 comments:

nizamsani said...

terima kasih banyak untuk review ini. :D

SUDUT MATA SAYA said...

abg nizam : sama2. dan terima kasih juga sudi baca ulasan dr org tak profesional ni.

 
SUDUT MATA SAYA - Free Blogger Templates, Free Wordpress Themes - by Templates para novo blogger HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords